Hoe nu verder?

Coachingstraject - Hoe nu verder

Bent u nieuwsgierig geworden naar aanleiding van de gelezen informatie of heeft u ergens vragen over? Dan kunt u contact opnemen via de e-mail met Meestercoach voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek over uw persoonlijke coachingstraject. De gesprekken vinden in principe plaats op de locatie waar Meestercoach gevestigd is. Heeft u liever dat het gesprek bij u thuis plaatsvindt, kunnen we kijken naar de mogelijkheden. Wij zullen samen bekijken of Meestercoach iets voor u zelf, of uw kind kan betekenen.

Hierna volgt een intakegesprek met behulp van een intakeformulier. In dit gesprek gaan we samen met behulp van het intakeformulier kijken welke hulpvraag naar boven komt en welke verdere bijzonderheden belangrijk zijn om te vermelden. Daarnaast zullen er in overleg doelen worden opgesteld. Samen bekijken we welke hulpmiddelen er nodig zijn om deze doelen te behalen. Hierbij maken we een planning met een passend aantal coachingssessies.

Tevens zal Meestercoach verdere informatie geven over de inhoud van het begeleidings- en coachingstraject.
Het coachingstraject sluiten we af met een evaluatiegesprek. In dit gesprek wordt teruggeblikt naar het vastgestelde doel, wordt er gekeken welke positieve veranderingen dit met zich mee heeft gebracht en wat er nodig was om deze ontwikkelingen te waarborgen.