Tarieven Meestercoach

Coaching

De volgende tarieven gelden voor coachingstrajecten die Meestercoach aanbiedt voor leerkrachten, studenten en kinderen. Onder coachingstrajecten vallen bijvoorbeeld alle vormen van coaching die in relatie staan met de sociale-emotionele ontwikkeling van volwassenen en kinderen. Individuele coaching is hier een voorbeeld van. Ook de individuele ‘Ik leer leren training’ valt hieronder.

Onderwerp Tijd Kosten
Kennismakingsgesprek 30 min gratis
Intakegesprek 45 min € 40,-
Coachingssessie 60 min € 52,50
Evaluatiegesprek 45 min € 40,-
Eindverslag (optioneel) € 40,-
Coachingspakket
(1x intakegesprek, 5x coachingssessie en 1x evaluatiegesprek)
€ 312,50

Begeleiding

De volgende tarieven gelden voor begeleidingstrajecten die Meestercoach aanbiedt voor kinderen. Onder begeleidingstrajecten vallen bijvoorbeeld alle vormen van begeleiding die in relatie staan met de cognitieve ontwikkeling. Denk hierbij bijvoorbeeld aan huiswerkbegeleiding of aan begeleiding voor een bepaald vakgebied. Door middel van extra instructie en ondersteuning krijgt het kind meer zelfvertrouwen. Hierdoor kan het kind weer stappen vooruit maken.

Onderwerp Tijd Kosten
Kennismakingsgesprek 30 min gratis
Intakegesprek 45 min € 30,-
Begeleidingssessie 60 min € 40,-
Evaluatiegesprek 45 min € 30,-
Eindverslag (optioneel) € 30,-
Begeleidingspakket
(1x intakegesprek, 5x begeleidingssessie en 1x evaluatiegesprek)
€ 230,-

Voor reiskosten wordt er €0,25 per km in rekening gebracht.

Alle tarieven op de website zijn exclusief 21% BTW.

Bent u nieuwsgierig geworden naar aanleiding van de gelezen informatie of heeft u ergens vragen over? Dan kunt u contact opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek over uw persoonlijke traject. We zullen dan samen onderzoeken of Meestercoach wat voor u of voor uw kind betekenen.